Παιδότοπος

Feel Free! Πάρκο Ψυχαγωγίας & Άθλησης

Το παιχνίδι στη Νέα Αθλούπολη είναι ξεχωριστή εμπειρία!

Μελετήσαμε και δημιουργήσαμε έναν καταπράσινο παιδότοπο με φουσκωτά και mini παιχνίδια για τους μικρότερούς μας φίλους, με γνώμονα την ασφάλεια, την ψυχαγωγία και την χαλάρωση! Πιστοποιηθήκαμε από τον ΕΛΟΤ. Επιλέξαμε προσεκτικά παιδαγωγούς για να απασχολούν τα παιδιά σας και φροντίσαμε για την χαλάρωσή σας μέσα από ένα οικονομικό μενού από σουβλάκια και snack.

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Νέας Αθλούπολης! 10.000τ.μ. σας περιμένουν για παιχνίδι και χαλάρωση!

Από γενιά σε γενιά

Έχουμε ήδη μεγαλώσει μια γενιά και οδεύουμε προς την δεύτερη… Πλήθος μικρών μας φίλων έχουν ακόμα να λένε για τις ξέγνοιαστες στιγμές που πέρασαν στον παιδότοπο της Αθλούπολης!

Επίβλεψη από Παιδαγωγούς

Τα παιδιά χρειάζονται καθοδήγηση για να δυναμώσουν και να γίνουν ανεξάρτητα! Στον παιδότοπο της Αθλούπολης φροντίσαμε και για αυτό! Έμπειροι παιδαγωγοί απασχολούν και προσέχουν τα παιδιά σας καθόλη την παραμονή τους εντός του χώρου των φουσκωτών παιχνιδιών και του mini παιδοτόπου!

Χαλάρωση συνοδεία φαγητού και ποτού

Επιλέξατε έναν ολοκληρωμένο παιδότοπο και σας ανταμοίβουμε! Κατανοούμε την ανάγκη σας για χαλάρωση! Μαζί με τον χυμό του παιδιού σας παραγγείλετε το ξακουστό μας σουβλάκι και συνοδέψτε το με μια παγωμένη μπύρα ή αναψυκτικό… και στο τέλος… παγωτό για εσάς και την παρέα σας! Σας περιμένουμε!