Εκδηλώσεις

 

Διοργάνωση Εκδηλώσεων


Οργανώνουμε τις Εκδηλώσεις σας

Οι εγκαταστάσεις της Νέας Αθλούπολης προσφέρονται για οργάνωση Εκδηλώσεων όπως βαπτίσεις, γάμους κ.α..

Στην Νέα Αθλούπολη διοργανώνουμε την εκδήλωσή σας σε ένα άψογο περιβάλλον ιδανικό για μικρούς και μεγάλους! Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να απασχοληθούν από κλόουν, ταχυδακτυλουργούς ή οποιονδήποτε άλλον ήρωα κατόπιν συνεννόησης!

Το Κτήμα μας, μια καταπράσινη έκταση 1500τ.μ. έχει μελετηθεί  ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει Κοινωνικές εκδηλώσεις όπως γάμους, βαπτίσεις, παιδικά πάρτυ και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση απαιτεί μεγάλους χώρους για άνεση και ασφάλεια των μικρών και μεγάλων σας καλεσμένων.

Σας περιμένουμε για το παιδικό σας Party!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο οι γονείς έχουν απόλυτη επαφή με το παιδί τους απολαμβάνοντας έτσι την στιγμή χωρίς άγχος!

2015-05-09 17.44.19

Πραγματοποιήστε το παιδικό σας πάρτυ σε έναν μοναδικό και ασφαλή χώρο γεμάτο φουσκωτά και πάντα υπό την επίβλεψη έμπειρων παιδαγωγών!

1500τ.μ. σας περιμένουν να φιλοξενήσετε το παιδικό σας πάρτυ και να τιμήσετε τους φίλους σας! Ο παιδότοπος με τα φουσκωτά, η μεγάλη έκταση με γκαζόν, ο μίνι παιδότοπος και ο κλόουν (προαιρετικά) θα αφήσουν χαραγμένο στη μνήμη του παιδιού σας κάθε λεπτό από αυτή την ιδιαίτερη ημέρα! Οι μεγάλοι δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για χαλάρωση και παρέα με τους καλεσμένους σας! Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς!