Αρχική

Η Νέα Αθλούπολη καλύτερη από ποτέ!

Η Νέα Αθλούπολη σας υποδέχεται στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στην Καλλιθέα Κορίνθου και σας προσφέρει υπηρεσίες επαγγελματικού επιπέδου.

Στις εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνονται γήπεδα ποδοσφαίρου, volley, basket και ένας υπέροχος παιδότοπος με φουσκωτά και παιδαγωγούς για τους μικρότερούς μας φίλους πιστοποιημένος από τον ΕΛΟΤ!

Μπροστά από τον παιδότοπο και τα γήπεδα μπορείτε να απολαύσετε το ξακουστό σουβλάκι μας και να χαλαρώσετε με την μπύρα ή το αναψυκτικό σας! Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς!

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

Η Νέα Αθλούπολη διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους προπονητές ποδοσφαίρου, όλοι απόφοιτοι Γυμναστικής Ακαδημίας με πολυετή εμπειρία σε προπονητική θέση.

Δώστε την ευκαιρία στα παιδιά σας να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να ξεχωρίσουν σε ένα περιβάλλον με πάθος και επαγγελματισμό και να αθλήσουν το σώμα και τον νου τους με ασφάλεια!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες!

Νέα Αθλούπολη – Feel Free – Όλοι Φίλοι! Όλοι Νικητές!

Δείτε το νέο μας TV Spot

Ας οργανώσουμε το παιδικό σας Party!

Παρέχουμε τους χώρους μας για οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση όπως παιδικά πάρτυ, βαπτίσεις και γάμους. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Προπόνηση, Παιχνίδι, Επαγγελματισμός

10.000 τ.μ. σας περιμένουν για την απόλυτη εκτόνωση! 4 γήπεδα ποδοσφαίρου, 1 γήπεδο μπάσκετ, 1 γήπεδο volley, 1 παιδότοπος με φουσκωτά, 1 μίνι παιδότοπος, άνετο parking και 300τ.μ. ξύλινο Chalet για τον καφέ, το ποτό και το ξακουστό σουβλάκι μας! Όλες οι εγκαταστάσεις μας είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον.

Ιδανικός χώρος για σχολικές εκδρομές!

Η Νέα Αθλούπολη βρίσκεται στην έξοδο για Κόρινθο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου καθιστώντας την ιδανικό προορισμό για σχολικές εκδρομές, αφού εκτός των σύγχρονων εγκαταστάσεών της διαθέτει και εύκολη πρόσβαση και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με εκπαιδευτικές εκδρομές στους γύρω αρχαιολογικούς χώρους!